Aquí he anat posant molts materials, com documents, vídeos, etc, que he anat recollint durant el meu treball de recerca .

10 de gen. 2010

Resultats electorals 1987




CIU va obtenir el govern després d’augmentar considerablement el nombre de vots (4600, un 40’71%) i nomena alcalde Fèlix Bota.
El PSUC es coaliciona amb IC/EV i aconsegueix també millorar la seva influència (1516 vots, un 13’42%), obtenint 3 regidors.
El PSC – PSOE veu reduits el seu nombre de vots a 4395 (38’89%) i esdevé la segona força més votada, però no pot superar CIU i cedeix el govern.
També sorgeixen altres partits de poca importància com el CDS i el FAP, que no obtenen prou recolzament per a tenir gaire capacitat de decisió.

1 comentari:

  1. El nom correcte de la candidatura és Iniciativa per Catalunya, federació de PSUC, PCC i Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra. IC/EV (Iniciativa per Catalunya - Els Verds) és la candidatura de 1995 i té uns components similars, amb el suport d'Els Verds - Confederació Ecologista de Catalunya, de la Assmeblea d'Initat Popular en alguns llocs així com alguna gent del que va ser Revolta.

    ResponElimina